Lidmašīna, nosēžoties ASV pludmalē, nobrauc vīrieti (14)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nelielai lidmašīnai veicot avārijas nolaišanos pludmalē ASV Floridas štatā, gājis bojā vīrietis, kas tobrīd pastaigājās pa pludmali, bet viņa meita ir smagi ievainota, vēstīja vietējās amatpersonas.

Sarasotas šerifa biroja pārstāve Vendija Rouza informēja, ka nelielās lidmašīnas «Piper» pilots un pasažieris netika ievainoti, kad lidmašīna palika bez elektrības un veica ārkārtas nolaišanos jūras krastā.

«Vīrieti un vienu no viņa bērniem, kas pastaigājās pa pludmali, acīmredzot ievainoja lidmašīna,» viņa stāstīja. Šerifa biroja pārstāve piebilda, ka lidmašīnas pilots informēja vietējo lidostu, ka nevar nokļūt līdz tai, lai veiktu pienācīgu piezemēšanos.

«Viņš zināja, ka nenokļūs atpakaļ līdz lidostai un mēģināja piezemēties pludmalē. Un viņš piezemējās pludmalē pašā ūdens malā,» klāstīja Rouza.

Viņa piebilda, ka ievainotā meitene ar helikopteru nogādāta slimnīcā smagā stāvoklī.

ASV Federālās Aviācijas pārvaldes pārstāve Keitlīna Bergena informēja, ka par notikušo sākta izmeklēšana. Viņa teica, ka sākotnējā informācija liecina, ka lidmašīnai sabojājās elektriskā sistēma, bet detalizētāka informācija pagaidām nav pieejama.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu