Norvēģijas policija identificējusi potenciālos teroristus (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Norvēģijas policija identificējusi teroristu grupu, no kuras valstij draud uzbrukums, bet nezina, kur šī grupa slēpjas, svētdien vēstīja Norvēģijas mediji.

Laikraksts VG, atsaucoties uz informētiem avotiem, ziņoja, ka policija ir identificējusi teroristu grupu, bet nav zināms, kur šī grupa slēpjas un kur plāno īstenot teroraktu.

Jau vēstīts, ka Norvēģijā kopš pagājušas ceturtdienas tiek īstenoti pastiprināti drošības pasākumi džihādistu teroraktu draudu dēļ.

Norvēģijas drošības policijas (PST) galvenais analītiķis Juns Fitje Hofmans piektdien medijiem atklāja, ka teroristu grupa no Sīrijas ir ceļā uz Norvēģiju, lai īstenotu uzbrukumu.

Bet PST vadītāja Benedikte Bjērnlanne svētdien nāca klajā ar paziņojumu, ka situācija ir nedaudz mainījusies un policija vairs nevar ar pilnu pārliecību apgalvot, ka teroristi ir ceļā uz Norvēģiju.

Viņa arī norādīja, ka draudi ir nedaudz mazinājušies, bet uzsvēra, ka situācija joprojām ir nopietna un trauksmes stāvoklis valstī joprojām ir spēkā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu