Daļa ukraiņu kaujinieku gatavojas izbraukt uz Krieviju (85)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daļa kaujinieku rindās karojošo ukraiņu gatavojas ar savām ģimenēm izbraukt no pretterorisma operācijas zonas uz Krieviju, paziņojis organizācijas «Informatīvā pretestība» koordinators Dmitro Timčuks.

"Ievērojams daudzums kaujinieku no vietējiem iedzīvotājiem gatavojas pamest Ukrainas teritoriju," savā "Facebook" lapā raksta Timčuks. "Perevaļskas apdzīvotās vietas rajonā fiksēta kolonnu veidošana ar teroristiem un viņu ģimeņu locekļiem, kuri gatavojas izbraukt uz Krieviju."

Tajā pašā laikā teroristu līderi ar lūgumiem pēc palīdzības Krievijā vēršas ne tikai pie Aizsardzības ministrijas un specdienestiem, bet arī nevalstiskajiem bruņotajiem formējumiem, raksta Timčuks.

"Tiek novēroti teroristisko grupējumu vadības mēģinājumi saņemt palīdzību no Krievijas ne tikai pa Aizsardzības ministrijas un specdienestu līniju, bet arī no nevalstiskajiem formējumiem. Konkrēti, teroristiskās organizācijas LTR ("Luhanskas tautas republika") vadība gaida ierodamies no Krievijas pastiprinājumu no tā dēvētā [kazaku] "Vislielā Donska karaspēka".

Komentāri (85)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu