ASV mirusi meitene, kurai pludmalē uzbrauca avarējusi lidmašīna (5)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV mirusi deviņus gadus veca meitene, kas atvaļinājuma laikā ar ģimeni tika ievainota, kad neliela lidmašīna veica avārijas nolaišanos pludmalē Floridas štatā, otrdien informēja vietējās varas iestādes.

Džordžijas štata iedzīvotāji Ošena un Ommijs Airaizeriji svētdien pastaigājas pa pludmali Venēcijas pilsētā Floridas štatā, kad 1972.gadā ražotās lidmašīnas «Piper Cherokee» pilots veica ārkārtas nolaišanos pludmalē tehnisku problēmu dēļ.

Meitenes tēvs - ASV armijas seržants, kas svinēja devīto kāzu gadadienu ar sievu Rebeku - svētdien mira notikuma vietā. Viņa meita tika nogādāta slimnīcā, tomēr Sarasotas šerifa birojs otrdien informēja, ka meitene ir mirusi no gūtajām traumām.

Pagaidām nav zināms, vai cilvēkus pludmalē skāra pati lidmašīna vai arī kādas atlūzas no tās. Amatpersonas informēja, ka pilots ziņoja tuvējai lidostai, ka lidaparātam ir tehniskas problēmas un viņš plāno veikt ārkārtas nolaišanos pludmalē.

Lidmašīnas pilots 57 gadus vecais Karls Kokomūrs un pasažieris 60 gadus vecais Deivids Tīns incidentā necieta,

ASV Federālā pārvadājumu drošības pārvalde par notikušo veic izmeklēšanu.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu