Baltkrievijā par korupciju aiztur naftas uzņēmuma vadītāja vietnieku

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Baltkrievijas Izmeklēšanas komiteja paziņojusi par augsta ranga uzņēmumu vadītāju aizturēšanu, to vidū ir Novopolockas naftas pārstrādes uzņēmuma «Naftan» ģenerāldirektora vietnieks un vairāku uzņēmumu vadītāji.

«Galvenā izmeklēšanas pārvalde veic procesuālās darbības krimināllietā par korupciju pret «Naftan» amatpersonām,» informēja Izmeklēšanas komitejas preses dienestā.

Krimināllieta ierosināta, pamatojoties uz Baltkrievijas Iekšlietu ministrijas Galvenās pārvaldes cīņai pret organizēto noziedzību un korupciju apkopotajiem materiāliem.

«Saistībā ar krimināllietu ir aizturēts ģenerāldirektora vietnieks un vairākas citas minētās akciju sabiedrības amatpersonas, kā arī ekonomikas reālā sektora uzņēmumu vadītāji,» informēja Izmeklēšanas komitejā.

Aizdomās turēto darbības tiek kvalificētas kā ļaunprātīga dienesta stāvokļa izmantošana.

«Tiek veiktas izmeklēšanas darbības, kas virzītas uz visu konkrēto noziegumu pastrādāšanas apstākļu noskaidrošanu,» norādīja Baltkrievijas Izmeklēšanas komitejā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu