Neapķērīgs slepkava iPhone prasa, kur noslēpt drauga līķi (22)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV tiesas priekšā nonācis kāds jauns vīrietis, kurš apsūdzēts sava istabas biedra slepkavībā. Viens no pierādījumiem par viņa noziegumu ir viņa paša muļķība - iPhone automātiskās saziņas sistēmai Siri jautājot, kur varētu paslēpt līķi, raksta «The Sun».

Izmeklētāji uzskata, ka 20 gadus vecais Pedro Bravo 2012. gada septembrī nožņaudza savu universitātes istabas biedru.

Policija atklājusi, ka tajā pašā dienā, kad viņa draugs Kristians Agilers pazuda no universitātes teritorijas, Bravo «digitālajam asistentam» Siri telefonā teicis: «Man vajag noslēpt savu istabas biedru.» Tādējādi viņš centies uzzināt vietas, kur mirstīgās atliekas vislabāk būtu noslēpt.

Siri programma Bravo jautājusi: «Kāda veida vietu jūs meklējat? Purvus, rezervuārus, metāllietuves, izgāztuves?»

Izmeklētāji arī fiksējuši, ka dienā, kad jaunietis pazuda, Bravo deviņas reizes vienas dienas laikā izmantojis telefona gaismas lukturīša aplikāciju.

Jaunā studenta mirstīgās atliekas tika atrastas seklā kapā mežā vairākas nedēļas pēc tam, kad Bravo jau bija apsūdzēts slepkavībā.

Policija uzskata, ka abu vīriešu strīds bijis nenozīmīgs un sācies pēc tam, kad abi bija devušies uz vietējo veikalu, lai iegādātos mūziķa Kanjes Vesta kompaktdisku.

Komentāri (22)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu