Luhanskā iebrukusi smagā bruņutehnika no Krievijas (241)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ukrainas austrumu pilsētā Luhanskā otrdien iebruka līdz 40 smagās bruņutehnikas vienības no Krievijas, atbalstot prokrieviskos separātistu kaujiniekus, trešdienas naktī paziņoja grupas «Informatīvā pretošanās» vadītājs Dmitrijs Timčuks.

«Ir apstiprināts fakts, ka otrdien Luhanskā palīgā vietējiem kaujiniekiem iebruka militārās tehnikas kolonna. Daļa no tās ieradās no Krievijas jau agrāk, bet daļa iegāja Donbasā no Krievijas teritorijas otrdien,» Timčuks pavēstīja savā «Facebook» lapā.

«Luhanskas nomalēs iebruka pavisam vairāki desmiti tehnikas vienību, no kurām līdz 40 ir smagā bruņutehnika,» informēja Timčuks.

«Daļa šīs kolonnas jau ir iegājusi pilsētā. Mēs pašlaik nevaram pateikt, kā šī kolonna spēja izlauzties caur aplenkuma līniju, ņemot vērā, ka Luhanska ir nobloķēta ar pretterorisma operācijas spēku blokposteņu un atbalsta punktu loku,» uzsvēra «Informatīvās pretošanās» vadītājs.

Komentāri (241)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu