Sapņu darbs: Kembridžas Universitāte meklē šokolādes zinātnieku (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kembridžas universitāte meklē cilvēku, kurš varētu sākt doktora studijas nozarē, kas daudziem saldumu mīļiem varētu būt sapņu pozīcija – šokolādes zinātnē, raksta «Anglo Baltic News».

Ķīmiskās inženierijas un biotehnoloģiju nodaļa universitātē meklē pētnieku, kas varētu viņu komandai pievienoties, sākot ar 2015.gada janvāri. Pilnībā finansēto, trīs ar pusi gadus ilgo studiju laikā veiksmīgais kandidāts cieši sadarbosies ar novērotājiem, kuriem ir plaša pieredze mīkstu vielu, tajā skaitā pārtikas, pētīšanā. Šis «lielā mērā eksperimentālais» projekts izaicinās jauno pētnieku atrast veidus, kādā šokolāde varētu saglabāt savu kvalitāti un cietību siltā klimatā.

Striktas prasības

Tomēr kandidātam nepieciešamas arī labas matemātiskās spējas, kā arī viņam jābūt studējušam fiziku, ķīmiju, matemātiku un inženieriju vismaz četrus gadus.

Anglo Baltic News

Lai arī šis amats varētu būt saistošs saldumu mīļiem visā pasaulē, finansējuma regulācijas nosaka to, ka finansējums tiks piešķirts tikai ES pilsoņiem. Kandidāti, kuri vēlas piedalīties šokolādes pētījumos, tiek lūgti amatam pieteikties līdz 29.augustam.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu