Amatpersona: Krievijas konvojs nekādi nevarēs palīdzēt teroristiem (2)

LETA/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tā dēvētais «humānās palīdzības» konvojs no Krievijas nekādi neietekmēs spēku samērus Donbasā, piektdien paziņoja Ukrainas iekšlietu ministra padomnieks Antons Gerašenko.

«Pēc manām domām, šis konvojs nekādā veidā neizmainīs spēku samēru pretterorisma operācijas zonā, tas diez vai palīdzēs separātistiem no militārā skatu punkta, es pat domāju, ka tajā nav militāro kravu, tur tikai tas, kā nav žēl,» paziņoja Gerašenko, piebilstot, ka konvojs ir tikai Krievijas vadības spēle uz publiku.

«Ieročus un militāro tehniku, kas viņiem ir vajadzīga, separātisti saņem nemitīgi, tonnām medikamentu, to visu viņi saņem arī bez konvoja,» norādīja Gerašenko.

Ja ziņots, ka Krievija kopumā bija izveidojusi 262 mašīnu «humānās palīdzības» konvoju, kas piektdien sāka iebraukt Ukrainas teritorijā bez Kijevas piekrišanas. Konvoju nepavada Starptautiskās Sarkanā Krusta komitejas (ICRC) pārstāvji.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu