Sanktpēterburgā nogādāti ap100 nezināmos apstākļos ievainoti karavīri (49)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Sanktpēterburgas Kara medicīnas akadēmijā nogādāti aptuveni simts ievainoti krievu karavīri, par kuru ievainošanas apstākļiem šobrīd ziņu nav, telekanālam «Doždj» otrdien pa tālruni paziņojusi Krievijas prezidenta pilsoniskās sabiedrības un cilvēktiesību padomes locekle, organizācijas «Sanktpēterburgas karavīru mātes» priekšsēdētāja Ella Poļakova.

«Ieradusies lidmašīna ar ļoti lielu skaitu ievainoto,» viņa sacījusi, piebilstot, ka šī informācija pašlaik tiek pārbaudīta, bet nav zināms, kur un kādos apstākļos šie karavīri guvuši ievainojumus.

Iepriekš Poļakova ar vēl vienu padomes locekli - Sergeju Krivenko - nosūtīja Krievijas Federācijas Izmeklēšanas komitejai pieprasījumu veikt izmeklēšanu, lai noskaidrotu, kādos apstākļos zaudējuši dzīvību 18.motorizēto strēlnieku brigādes karavīri no Dagestānas, kas saskaņā ar oficiālo versiju gājuši bojā Krievijas Rostovas apgabala poligonā 9. un 11.augustā.

Komentāri (49)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu