Maskava nosoda Krievijas tautiešu atbalsta fonda vadītāja neielaišanu Latvijā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas Ārlietu ministrija (ĀM) otrdien nosodīja to, ka Latvijā nav ielaists Krievijas Tautiešu atbalsta un tiesību aizsardzības fonda vadītājs Igors Paņovkins.

«Pirms vairākām dienām Rīgas lidostā Paņovkinam, kas gatavojās piedalīties Latvijas krievu tautiešu organizāciju 7.konferencē, tika atteikta iebraukšana valstī, un viņš bija spiests atgriezties Maskavā,» teikts Krievijas ĀM oficiālā pārstāvja Aleksandra Lukaševiča paziņojumā.

«Šis kliedzošais gadījums līdz ar citiem oficiālās Rīgas nedraudzīgas rīcības gadījumiem attiecībā uz Krievijas Federācijas pilsoņiem nevar neizraisīt sašutumu,» uzsvēris Lukaševičs.

«Acīmredzot tas ir vēl viens apstiprinājums Latvijas varas iestāžu diskriminējošajai politikai attiecībā pret nacionālajām minoritātēm, kas izpaudusies mēģinājumā neļaut Krievijas nekomerciālās organizācijas pārstāvim tikties ar tautiešiem ,» sacījis Krievijas ĀM pārstāvis.

«Bez šaubām, šāda rīcība nepaliks bez atbildes,» viņš piebildis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu