Ukrainas spēki diennakts laikā iznīcinājuši 225 prokrieviskos kaujiniekus (77)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ukrainas pretterorisma operācijas spēki pagājušās diennakts laikā ir iznīcinājuši 225 prokrieviskos kaujiniekus netālu no Doņeckas apgabala Gorlovkas un Ilovaiskas pilsētām, trešdienas rītā paziņoja pretterorisma operācijas preses centrs.

«Pretinieka zaudējumi ir trīs tanki, viena kaujas bruņumašīna, divas reaktīvās raķešu iekārtas BМ-21 «Grad», četri mīnmetēji, viens automobilis un viena reaktīvā raķešu iekārta 9А52 «Smerč«. Ir iznīcināti arī 225 teroristi. Tas viss tika iznīcināts ar artilērijas uguns triecienu pret nelikumīgo bruņoto formējumu koncentrēšanās vietu netālu no Gorlovkas un Ilovaiskas», teikts preses centra paziņojumā sociālajā tīklā «Facebook».

Ukrainas artilērija arī iznīcinājusi vēl vienu mīnmetēju un tā apkalpi, atbildot uz uzbrukumu Ukrainas spēku pozīcijām pie Luganskas apgabala Krasnijjaras ciema.

Pretterorisma informācijas preses centrs arī paziņoja, ka turpinās kaujas, aizsargājot pret kaujinieku uzbrukumiem Luganskas apgabala Novosvetlovkas un Hrjaščevatojes ciematus. Pretterorisma operācijas spēki turpina atbrīvot no kaujiniekiem Luganskas apgabala Illirijas, Malonikolajevkas un Rodakovas ciemus. Turpinās kaujas, lai saglabātu pretterorisma operācijas spēku kontrolē Ilovaiskas pilsētu, piebraucamos ceļus un augstienes ap to.

Komentāri (77)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu