Sieviete 13 gadus meklē laulātos, kuru kāzu foto atrada Dvīņu torņu gruvešos (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com/ProfKeefe

2001. gada oktobrī, aptuveni mēnesi pēc 11. septembra teroristu uzbrukumiem, kāda sieviete Dvīņu torņu gruvešos atrada kāzu fotogrāfiju. Pārvācoties uz dzīvi Kalifornijā, viņa foto uzticēja savai draudzenei, profesorei, lūdzot ar bildes palīdzību paveikt kaut ko nozīmīgu, raksta «The Independent».

Profesore Elizabete Stringere Kīfa ik gadu, tuvojoties 11. septembra gadadienai, ieskenēto foto izplatīja sociālajos tīklos, lūdzot cilvēkus palīdzēt izstāstīt foto redzamo cilvēku dzīvesstāstu.

«Viņa man fotogrāfiju atdeva, lūdzot ar to izdarīt kaut ko vērtīgu. Šajā fotogrāfijā ir tik daudz skaistuma un laimes, tāpēc nolēmu par to gādāt, līdz varēšu bildi atgriezt to īpašniekiem. Es ceru, ka tas notiks, un tam būs laimīgas beigas,» viņa rakstīja.

Cilvēki ar foto šo gadu laikā Twitter vietnē dalījušies vairāk nekā 60 000 reižu. Un tagad, 13 gadus vēlāk, pie viņas ieraksta «Twitter» pieteicās kāds vīrietis, kurš teicās pāri pazīstam un pat pabijis viņu kāzās.

Izrādījās, ka visi bildē redzamie cilvēki ir sveiki un veseli. Pāri identificēja Manhetenas iedzīvotājs Freds Meihe, kuram šis foto liktenīgajā 11. septembrī atradās uz darba galda Pasaules Tirdzniecības ēkas 77. stāvā, un kurš ir arī viens no tajā redzamajiem cilvēkiem.

Neparastais stāsts tagad apceļojis virkni ASV mediju un tiražēts arī «Times», «Vanity Fair» un citos.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu