Taizemē sieviete gados izdara pašnāvību, ielecot krokodilu dīķī (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Taizemē kāda 65 gadus veca sieviete izdarījuši pašnāvību krokodilu audzētavas teritorijā, ielecot krokodilu dīķī, raksta «Daily Mail».

Gados vecā dāma Venpena Injai šausmināto aculiecinieku priekšā ielēca krokodīlu aploka dīķi, kuru apdzīvo vairāk nekā 1000 plēsīgie dzīvnieki.

Plēsoņas nekavējoties sievietei uzbruka, pirms zoodārza darbinieki paspēja iejaukties.

Dzīvnieku uzraugi nesekmīgi centās krokodilus no sievietes atraidīt arī, kad viņa jau bija mirusi.

Nelaiķes māsa medijiem atklāj, ka Venpena pēdējā laikā cietusi no depresijas un ar nevienu neesot runājusi jau dienām ilgi.

Varas iestādēm nav šaubu par to, ka notikušais ir pašnāvība, tā kā arī novērošanas kameru video redzams, kā sieviete novelk kurpes, pieiet pie nožogojuma un ielec ūdenī.

Mirušo identificēt izdevies tikai pēc ūdenī atrastajiem dokumentu fragmentiem. Taču drošības labad tik izdarītas vēl arī DNS analīzes.

Krokodilu audzētava sola veikt nepieciešamos pasākumus, lai tamlīdzīgas situācijas nākotnē vairs neatkārtotos, un tiks uzstādīts papildus nožogojums.

Samut Prakarn krokodilu ferma un zoodārzs tiek uzskatīts par vienu no lielākajām bīstamo dzīvnieku audzētavām pasaulē. Tas dibināts 1950. gadā.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu