Īrijā pēc skaļas ballītes nogalinātā latvieša lietā divi aizturētie (27)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Tallovas pilsētā nogalinātais latvietis identificēts kā 41 gadu vecais bijušais liepājnieks Gints Intenbergs. Izmeklēšanas gaitā saistībā ar slepkavību garda aizturējusi divus vīriešus, no kuriem viens ir latvietis, otrs – īrs, raksta «Baltic Ireland».

Noslepkavotā vīrieša mirstīgās atliekas vakar no rīta tika atrastas kādā mājā Tallovas pilsētā. Nogalinātā draugs Aigars Šilders tajā pašā namā tika atrasts ar smagiem ievainojumiem un nogādāts slimnīcā. Viņa stāvokli ārstiem izdevies stabilizēt un dzīvībai briesmas vairs nedraud.

Ballīte līdz rītam

Izmeklēšanas gaitā kaimiņi liecinājuši, ka mājā visu nakti līdz pat rītam notikusi ballīte. Skaļa mūzika, kliedzieni, strīdi un kautiņa troksnis skanējis ik pa laikam, bet nevienu tas nav satraucis, jo, kā noprotams, šajā namā tā noticis bieži.

Ginta Intenberga partnere Helina Raska pašlaik atrodas savā dzimtenē Igaunijā kopā ar abu meitiņu. Traģiskās ziņas saņēmusi gan viņa, gan Ginta Intenberga vecāki Latvijā, kuri plāno ierasties Īrijā.

Izmeklētāji aicina ikvienu, kam ir jebkāda informācija par notikušo, zvanīt uz Tallovas policijas iecirkni pa tālruni 059 9181160 vai uz konfidenciālo tālruni 1 800 666 111, vai arī griezties jebkurā iecirknī.

Iesaistīta latviešu biedrības pārstāve

Leinsteras latviešu biedrības (LELAB) priekšsēde Daiga Ezermale portālam pastāstīja, ka tikusi aicināta palīgā pēc tam, kad divas latviešu sievietes nejauši ieradušās mājā un atklājušas tur īstu asinspirti. Viņa izsaukusi likumsargus, kā arī pēc tam liecinieku iztaujāšanas gaitā tulkojusi lietas apstākļus. Nācies arī morgā identificēt mirušo, kā arī kontaktēties ar tuviniekiem.

LELAB sola sniegt visu iespējamo atbalstu Ginta Intenberga tuviniekiem, gan kārtojot apbedīšanas lietas, gan sniedzot emocionālu atbalstu.

Komentāri (27)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu