Krievija līdz 2020. gadam plāno atjaunot stratēģisko kodolarsenālu (65)

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievija līdz 2020.gadam atjaunos stratēģisko kodolarsenālu nevis par 70%, kā tas tiek plānots šobrīd, bet gan par visiem 100%, uzskata vicepremjers Dmitrijs Rogozins.

«Stratēģisko kodolspēku atjaunošana mums notiek ātrākos tempos, nekā plānots, un būtībā mēs stratēģiskos kodolspēkus atjaunosim nevis par 70%, bet visiem 100%,» telekanāla «Rossija 24» ēterā pavēstīja vicepremjers.

Līdz 2015.gadam armijai un flotei ir jāpāriet uz «ultramodernu» bruņojumu 30% apjomā, bet līdz 2020.gadam - 70% apjomā, sacīja Rogozins.

Krievijai ir jāizveido kompakta armija, kuru nepieciešamības gadījumā varēs pārsviest «uz jebkuru draudīgu karadarbības zonu», viņš piebilda.

«Vai vajag pārsteigt mūsu kolēģus, un vai vajag žvadzināt ar visiem ieročiem, lai viņus pārsteigtu? Kaut kas ir jāsaglabā klusā noslēpumā, sev, un jāpārsteidz viskritiskākajā brīdī,» norādīja vicepremjers.

Komentāri (65)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu