Nikna TV diktore - «zālītes» aizstāve tiešajā ēterā uzsaka darbu (41)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

ASV TV kanāla KTVA moderatore Karlo Grīna izraisījusi sensāciju sociālajos medijos, dzīvajā ēterā uzsakot darbu un paziņojot, ka pievērsīsies cīņai par marihuānas legalizāciju, raksta «The Independent».

Karlo Grīna tiešraides laikā pieteica sižetu par kādu Aļaskas marihuānas kluba darbību. Acīmredzot, šis sižets viņai raisīja pārdomas par dzīves vērtībām, jo, kā izrādījās, viņa ir šī marihuānas kluba īpašniece.

Diktore tad tiešajā ēterā paziņoja, ka viņai esošais darbs ir, maigi sakot, apnicis, un viņa no tā aizejot.

Grīna arī informēja, ka visu savu enerģiju turpmāk pievērsīs cīņai par to, lai Aļaskā marihuāna tiktu legalizēta.

«Kas attiecas uz šo darbu. Nu.. Nav tā, ka man būtu izvēle, bet piekāst: es aizeju,» viņa norādīja pirms saniknota atstāja TV studiju, savus kolēģus atstājot manāmā samulsumā.

Domājams, Grīna savu dramatisko aiziešanu bija izplānojusi, jo pirms tam «Alaska Cannabis Club» savā «Facebook» lapā mudināja sekotājus vakarā ieslēgt KTVA.

Telekanāls tikmēr skatītājiem oficiālā paziņojumā atvainojies par incidentu, un paziņojis, ka darba attiecības ar konkrēto darbinieci esot izbeigtas.

Pēc notikušā Grīna publiski paziņoja, ka ir «Alaska Cannabis Club» izpilddirektore - kas ir vienīgais legālais medicīniskās marihuānas ieguves avots Aļaskā. «Es tikko aizgāju no sava TV diktores darba, lai paziņotu, ka turpmāk visu savu enerģiju virzīšu uz to, lai palīdzētu izbeigt narkotiku politiku, kas izpostījusi dzīves pārāk daudziem amerikāņiem,» tā Grīna.

Komentāri (41)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu