Norvēģu jaunieši vienā dienā paviesojas 19 Eiropas valstīs (30)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/garfors

Trīs norvēģu jaunieši uzstādījuši savdabīgu rekordu - vienas dienas laikā viņi, izmantojot automašīnu un lidmašīnas, pabijuši 19 Eiropas valstīs.

Jaunieši ceļojumu bija rūpīgi izplānojuši, laikus rezervējot aviobiļetes un īres auto.

Kā jau īstā izaicinājumiem pilnā ceļojumā neizpalika bez piedzīvojumiem - piemēram, uz Kosovas robežas bija tik gara rinda, ka jauniešiem nācās pamest auto, pāriet pāri robežai un steigties atpakaļ, lai varētu teikt, ka pabijuši arī uz Kosovas zemes.

Foto: twitter.com/@garfors

Trijotne ceļojumu vēlējās iemūžināt video, taču arī tajā gadījās misēkļi. Viņu filmētājs tika uz īsu laiku arestēts Grieķijā par to, ka nelikumīgi filmējis uz robežas ar Bulgāriju notiekošo.

«Var teikt, ka šis bija īsts puišu brauciens - trīs draugi paviesojas visās šajās valstīs un izklaidējas,» stāsta viens no dalībniekiem.

Jaunieši lepojas, ka ceļojums var tikt uzskatīts pat par ekspedīciju, tā kā kāds norvēģu bukmeikers viņu brauciena laikā sāka pieņemt likmes, vai plānu par 19 valstu apmeklējumu vienā dienā viņiem izdosies īstenot, un kuru valsti viņi apmeklēs kā nākamo.

Foto: instagram.com/garfors

Interesanti, ka šis norvēģiem nebija pirmais rekorda mēģinājums. Braucienu pēc šāda pat scenārija viņi centās īstenot maijā, taču viņiem tik ļoti nepaveicās un dienas laikā izdevās pabūt vien 17 valstīs, kas bija līdzšinējais uzstādītais rekords.

Brauciena laikā tika apmeklētas šādas valstis: Grieķija, Bulgārija, Maķedonija, Kosova, Serbija, Horvātija, Bosnija, Slovēnija, Austrija, Ungārija, Slovākija, Čehija, Vācija, Nīderlande, Beļģija, Luksemburga, Francija, Šveice, Lihtenšteina.

Komentāri (30)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu