Jaunzēlandē sieviete šausmās - lidmašīna pār viņas māju izgāžot tualetes saturu (34)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Frank Kovalchek

Jaunzēlandē kāda sieviete bija šausmās, atklājot, ka viņas māja un automašīna klāta ar smakojošu šķidrumu un kaut ko, ko viņa uzskata par cilvēka izkārnījumiem. Karena Basa notikušajā vaino lidmašīnu, kura virs viņas mājas iztukšojusi tualeti, raksta «Daily Mail».

Kārena Basa medijiem stāsta, ka liktenīgajā rītā pamodusies no šausminošas smakas. Visa ēka un pie tās novietotā automašina bijusi klāta ar smirdīgu šķidrumu un aizdomīgu brūnu vielu, kas, kā viņa uzskata, ir cilvēku izkārnījumi.

«Tas ir ārprāts - es atveru durvis un smird pēc tualetes,» viņa sūdzas. «Nav iespējams, ka tie ir putnu vai dzīvnieku izkārnījumi. Tas ir šausmīgi. Esmu pārliecināta, ka tie ir cilvēku izkārnījumi.»

Basas māja atrodas vietā, pār kuru lidmašīnas regulāri lido uz tuvējo Oklendas lidostu.

Lidostas pārstāvji paņēmuši «aizdomīgās vielas» paraugus un sola veikt izmeklēšanu.

Basa nav pirmā Jaunzēlandes iedzīvotāja, kura sūdzējusies, ka lidmašīnas virs to īpašumiem izgāzušas labierīcību saturu, tomēr «Airways New Zealand» un Jaunzēlandes Civilās aviācijas centrs noliedzis, ka fiksēti šādi pārkāpumi.

«Sidney Airlines» drošības konsultants Trevors Boks paudis šaubas, ka šādi incidenti ir iespējami. Viņš drīzāk pieļāva iespēju, ka vainojami «slikti kaimiņi». «Nedomāju, ka tas nāk no lidmašīnas, jo uzturēšanas un drošības standarti mūsdienās ir ļoti augsti,» viņš teica.

Boks skaidro, ka lidmašīnu tualešu saturs nonāk speciālā konteinerā lidmašīnas iekšienē un pēc tam to iztukšo ar īpašu aprīkojumu un autocisternu palīdzību. «No modernajām lidmašīnām nekas neizplūst, ja nu vien kaut kas ar to nav kārtībā. Mūsdienās lidmašīnas izmanto vakuuma sistēmu, tāpēc noplūdes iespējas ir minimālas, pie tam pirms katra lidojuma tehniķi veic lidaparāta tehnisku apskati,» tā Boks.

Komentāri (34)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu