ASV policisti uziet likumpārkāpēju, jo viņš pārāk sasmaržojies (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ASV policija

Amerikas Savienotajās Valstīs kāds likuma pārkāpējs tika atrasts tikai tāpēc, ka bija pārāk sasmaržojies, raksta «New York Daily News».

35 gadus vecais Čārlzs Agosto pamatīgi noziedzās, bēgot no policistiem. Policisti stāsta, ka Agosto tika apturēts 4 no rīta svētdienā par to, ka ievērojami pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu. Apturētais kādā brīdī izlēma, ka jābēg, un notikuma vietu pameta.

Īsi pirms apstāšanās vīrietim bija izdevies uz brīdi no sekojošo policistu redzesloka aizmukt. Viņš apstājās uz kāda iebraucamā ceļa un paslēpās turpat netālu esošajos krūmos.

Uziet pēc smaržas

Kad policija pamesto auto pamanīja, viņi sāka pārmeklēt tuvējo apkārtni. Lai gan bija diezgan tumšs un bēglim, visdrīzāk, būtu izdevies izsprukt sveikā, kāds no tiesībsargiem saoda spēcīgu parfīmu. Sekojot smaržai, pārkāpējs krūmos tika atrasts.

Policija vēl veic pārbaudes, taču viņiem ir aizdomas, ka Agosto automašīnā atradās narkotiskas vielas.

Nopratināšanas laikā Agosto vairākkārt esot paudis nožēlu par lēmumu vakarā pirms izbraukšanas no mājām iesmaržināties.

Izrādās, tiesa vīrietim jau bija noteikusi pārbaudes laiku, jo pret viņu celtas apsūdzības, kas saistītas ar narkotisko vielu likuma pārkāpumu.

Tagad viņš apsūdzēts arī bēgšanā no policijas un pārgalvīgā braukšanā. Viņam draud arī papildu apsūdzības, ja apstiprināsies, ka auto atrastās vielas tiešām ir narkotikas.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu