Lielbritānijā par melošanu policijai tiesā Latvijas valstspiederīgo (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijā tiesas priekšā nonākusi Latvijas valstspiederīgā, kas apsūdzēta par melošanu policijai letālas avārijas izmeklēšanā, vēsta laikraksts «Shropshire Star».

30 gadus vecā Līga Jaskova tiesā atzina, ka melojusi policijai, apgalvojot, ka viņa sēdējusi pie stūres automašīnai «Volkswagen Passat», kas bija iesaistīta traģiskajā negadījumā.

Apsūdzības saistītas ar 2012.gada septembrī notikušu satiksmes negadījumu, kurā bija iesaistītas divas automašīnas un zirgs. Avārijā bojā gāja Latvijas pilsonis Armands Ozoliņš, kā arī zirgs.

Pēc atzīšanās automašīnas «Volkswagen Passat» vadīšanā Jaskovai draudēja apsūdzības bīstamā braukšanā, kas izraisījusi cilvēka nāvi, un neapdrošinātas mašīnas izmantošanā.

Jaskova šonedēļ Šrevsberijas tiesā atzina savu vainu melošanā policijai un izmeklēšanas traucēšanā.

Sprieduma pasludināšana atlikta uz nākamo tiesas sēdi, bet Jaskovai līdz tam piemērots ar apcietinājumu nesaistīts drošības līdzeklis.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu