Luhanskā arestēšot sievietes, kas apmeklē kafejnīcas: lai sēž mājās un izšuj

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tā dēvētajās Ukrainas «tautas republikās» izskan arvien radikālākas idejas. Separātistu brigāde «Spoks» paziņojusi, ka turpmāk arestēs visas sievietes, kuras izklaidēsies kafejnīcās, naktsklubos un tamlīdzīgās iestādēs. Šāda ideja izskanējusi «tautas» tiesas prāvas laikā par divu pusaudžu izvarošanu - apsūdzētā pārstāvji paziņojuši, ka galu galā vainīgas arī pašas meitenes, ziņo grani.ru.

Luhanskā šajās dienās notika «tautas tiesa», kurā skatītas vairākas izvarošanas lietas, - pasākuma video ievietots arī vietnē «Youtube». Kādā lietā izvarotas bija pusaugu meitenes, un «tiesas» zālē esošais apsūdzētā tēvs paziņoja, ka savā ziņā noziegumā vainīgi arī paši bērni, kuri staigājot, kur nepienākas.

Diskusijā drīz iesaistījās arī separātistu grupējuma «Spoks» komandieris Aleksejs Mozgovojs, kurš paziņoja, ka turpmāk tiks arestētas visas sievietes, kuras apmeklē kafejnīcas, naktsklubus un tamlīdzīgas iestādes.

Radikālās idejas uzņem ar aplausiem

«Par normālām un nenormālām meitenēm. Atbildu uz uzdoto jautājumu un lūdzu šo tēmu vairs neiztirzāt. Ja rīt kafejnīcā, ieskrietuvē ieraudzīšu kaut vienu dāmīti, viņa tiks arestēta,» paziņoja Mozgovojs. Šis paziņojums zālē esošajiem Donbasa iedzīvotājiem likās aplausu vērts, un dažas sievietes pat izkliedza: «Pareizi!»

«Sievietēm jābūt pavarda sargātājām, vai ne? Sievietei jābūt pavarda sargātājai, mātei. Bet kādas gan viņas var būt mātes pēc ieskrietuvju apmeklēšanas? Ko viņas var izaudzināt? Kādu piemēru dot?» klāstīja Mozgovojs.

«Mums visas ieskrietuves pilnas ar sievietēm, visi naktsklubi. Tad mums te kas ir? Sieviešu populācija - tīrākā prostitūcija vai kas?»

Separātists aicināja iedzīvotājus atcerēties par garīgumu.

«Gribi palikt godīga un uzticīga savam vīram - sēdi mājās un izšuj krustiņus,» turpināja Mozgovojs. «Uz mājām prom, sacept pīrāgus, nosvinēt 8. martu. Laiks atcerēties, ka esat krievi! Laiks atcerēties par savu garīgumu!»

Publisks nāvessods

Pirms dažām dienām BBC Krievijas ziņu dienests guvis apstiprinājumu video autentiskumam, kurā redzams, ka «tautas tiesa» «Luhanskas tautas republikā» piespriež pirmo nāvessodu. Tas piespriests kādam vīrietim, kuru atzina par vainīgu izvarošanās. Spriedumu dzīvē pēc tam īstenoja apmēram 300 Alčevskas pilsētiņas iedzīvotāji. Otrs lietā apsūdzētais vīrietis par līdzīgiem noziegumiem tika ar «tautas tiesas» lēmumu nosūtīts uz fronti, lai «varētu mirt ar godu».

«Tautas tiesas» laikā Mozgovojs publiski apliecināja, ka šādas «prāvas» tagad tikšot rīkotas regulāri.

Iepriekš tika ziņots par nāvessoda ieviešanu arī «Doņeckas tautas republikā». Jaunais «kriminālkodekss» tur stājies spēkā 18. augustā, un saskaņā ar to nāvessods nošaujot var tikt piespriests sievietēm, nepilngadīgajiem un vīriešiem, kas vecāki par 60 gadiem. Apžēlošanas gadījumā šis sods var tikt aizstāts ar mūža ieslodzījumu vai 25 gadiem cietumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu