Kanibālu banda no cilvēku miesas cep pīrāgus un tirgo kaimiņiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Brazīlijā notiesāta kanibālu banda, kura nogalināja vairākus cilvēkus un viņu miesu izmantoja pīrāgu cepšanai, raksta «The Telegraph».

Par šausminošu divu cilvēku slepkavību notiesāts kāds precēts pāris un laulātā vīra mīļākā.

Trijotne nogalināja divas sievietes un viņu miesu izmantoja kā pildījumu tradicionālajiem brazīļu pīrāgiem empanadām. Pīrāgus viņi tirgojuši saviem kaimiņiem, kuriem par to pildījuma izcelsmi nebija ne mazākās nojausmas, kā arī ēduši paši un devuši bērnam.

Tiesībsargi noskaidroja, ka noziegums tika pastrādāts kulta rituāla laikā, kura mērķis esot bijis attīrīt tā dalībnieku dvēseles.

Zināms, ka visi trīs notiesātie dzīvoja vienā mājā.

Vainīgajam vīrietim tiesa piesprieda 23 gadus cietumā, kamēr viņa sievai un mīļākajai aiz restēm nāksies pavadīt 20 gadus.

Notiesāšanu atviegloja mājā atrastie pierādījumi - pieraksti par šausminošā rituāla gaitu. Pie tam visi trīs noziegumos arī paši atzinās, kad viņus saistībā ar divu sieviešu pazušanu 2012. gadā konfrontēja policija. Tolaik viņi policijai apgalvoja, ka pieder sektai, kas iestājas par «pasaules attīrīšanu» un apzinātu «pasaules iedzīvotāju skaita samazināšanu». Upuru ēšana esot daļa no attīrīšanās procesa.

Abas upures kanibālu banda uz savu māju atvilināja, piesolot sievietēm auklītes darbu.

Mājas pagalmā atrasti aprakti abu sieviešu mirstīgo atlieku fragmenti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu