Karavīri pie Doņeckas apšaudījuši EDSO misijas automašīnas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Netālu no Marjinkas pilsētas Doņeckas apgabalā Ukrainas karavīri trešdien apšaudījuši Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas (EDSO) misijas konvoju, ceturtdien vēstīts misijas ziņojumā.

«Plkst. 12.38 EDSO konvojs, kas sastāvēja no diviem transportlīdzekļiem, no Kurahoves devās austrumu virzienā uz Doņecku. Pie Marjinkas aptuveni 80 metrus priekšā konvojam vienkārša kravas mašīna vedusi lielu zaļu koka kasti un divus karavīrus ķiverēs. Misijas pārstāvji uz automašīnas pārsega un durvīm fiksējuši divas baltas svītras,» norādīts ziņojumā.

Viens no karavīriem, kas pavadīja kravas mašīnu, piecēlās un divreiz izšāva EDSO konvoja virzienā. Lodes palidojušas apmēram divus metrus no otrās misijas automašīnas.

Drošības nolūkos misijas darbinieki nekavējoties atstājuši teritoriju.

Kā vēsta «Korrespondent.net», EDSO misijas novērotāji vēl nav fiksējuši smagā bruņojuma atvilkšanu no konflikta zonas Donbasā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu