Ķīniešu miljonārs uzbūvē lepnas bezmaksas mājas visam ciematam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāds ķīniešu uzņēmējs nolēmis palīdzēt visiem sava dzimtā ciemata iedzīvotājiem, ikkatram uzbūvējot pa lepnai mājai, raksta «The Telegraph».

54 gadus vecais miljonārs Hjongs Šuihua dzimis Xiongkeng ciematā Ķīnas dienvidos.

Pieaudzis uzņēmīgais vīrietis pievērsās tērauda ražošanai, un viņa veiksmīgais bizness ļāva pamatīgi nopelnīt.

Kļuvis bagāts, miljonārs atcerējās sava dzimtā ciemata iedzīvotājus, kuri gadu desmitiem pēc tam, kad viņš bija pārcēlies uz dzīvi citur, joprojām dzīvoja pieticīgās koka mājiņās.

Uzņēmējs apjomīgā projektā vecās mājas nojauca un to vietā uzcēla lepnu namu ciematu, kur vieta atradās ikkatrai ģimenei.

«Es esmu nopelnījis vairāk naudas, nekā man ir padoma tās tērēšanai, un es nevēlējos aizmirst savas saknes,» viņš teica intervijā «Daily Mail».

«Es vienmēr atmaksāju savus parādus un gribēju būt drošs, ka cilvēki, kuri palīdzēja man, kad biju jaunāks, un mana ģimene, atgūst to ar uzviju.»

Avoti vēsta, ka apkārtnes sakārtošana un būvniecība miljonāram izmaksāja vairāk nekā piecus miljonus eiro.

Pārbūvētajā ciematā tagad mīt 90 ģimenes - 72 ģimenes tikušas pie plašiem dzīvokļiem, bet vēl 18 ģimenes, kuras personīgi miljonāram savulaik palīdzējušas, tagad mitinās luksusa villās.

Miljonārs arī parūpējies, ka gados vecākajiem trūcīgajiem ciemata iedzīvotājiem tiks nodrošinātas bezmaksas maltītes.

«Es atceros viņa vecākus. Viņi bija labsirdīgi cilvēki, kuri viens par otru ļoti rūpējās. Ir lieliski, ka viņu dēls no viņiem mantojis labo sirdi,» pateicīgs ir kāds jaunā ciemata iedzīvotājs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu