Lielbritānijā «melnās piektdienas» izpārdošanās spiesta iejaukties policija

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijas policija piektdien saņēma izsaukumus uz vairākiem veikaliem, kuros norisinās «melnās piektdienas» izpārdošanas, jo atlaižu mednieku cīniņi vairākkārt beigušies ar savainojumiem.

«Esiet mierīgi, cilvēki!» tvītoja Mančestras policija. Tā aizturēja trīs cilvēkus pēc tam, kad lielveikala «Tesco» pircējai uz galvas uzkrita televizors.

Starpgadījums notika tikai pusstundu pēc pusnakts, kad veikals tika atvērts «melnās piektdienas» izpārdošanas ietvaros.

«Cilvēka grūšana zemē, lai iegūtu kafijas automātu ar 20 mārciņu atlaidi, tik un tā ir uzbrukums,» savukārt tvīto Londonas policija.

«Tesco» nācās slēgt vairākus veikalus, jo tajos izcēlās kautiņi, darbiniekiem tika izteikti draudi un policijas palīdzību lūdza kā veikalu vadītāji, tā arī pircēji.

Ķibeles piemeklējušas arī interneta veikalu lietotājus, jo lielā apmeklētāju skaita dēļ daudzi no tiem nedarbojas vai arī dara to ar grūtībām.

«Melnās piektdienas» tradīcija nāk no ASV, kur tā norisinās uzreiz pēc Pateicības dienas. Tā ir pēdējā lielā izpārdošana pirms Ziemassvētkiem, kas guvusi popularitāti arī citās valstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu