Noguldījumu slēgšanai Krievijas bankās jāpierakstās rindās

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rubļa vērtības dramatiskā krituma dēļ Krievijas bankas šonedēļ saskaras ar klientu pieplūdumu un skaidras naudas trūkumu, atsevišķās bankās klientiem savu noguldījumu izņemšanai jāpierakstās rindā pat vairākas dienas uz priekšu.

Otrdien bankās veidojās rindas, iedzīvotājiem vēloties samanīt savus iekrājumus rubļos pret valūtu.

Savukārt trešdien cilvēki bankās ierodas, lai pilnībā izņemtu savus noguldījumus.

Vienā no bankas «Maskovskij kreditnij bank» filiālēm Maskavā trešdienas rītā bija izveidojusies iedzīvotāju rindas, cilvēkiem vēloties izņemt savus noguldījumus.

Bankas darbinieki informēja, ka

noguldījumu izņemšana virs 100 00 rubļu apmērā jāpiesaka iepriekš.

Piesakoties iepriekš, noguldījumu, ātrākais, varēs izņemt piektdien, 19.decembrī.

Tāpat «Maskovskij kreditnij bank» darbinieki trešdien arī aicinājuši iedzīvotājus neizņemt savus līdzekļus no bankas, piedāvājot atvērt jaunu noguldījumu uz trīs mēnešiem ar likmi 20% apmērā.

Tikmēr portāla «Banki.ru» apmeklētāji sūdzējušies, ka noguldījumus nav iespējams slēgt arī bankā VTB.

VTB klientu apkalpošanas centra pārstāvji skaidroja, ka gan rubļu, gan valūtas noguldījumu saņemšanai iespējams pieteikties uz piektdienu.

Bankā «Rosinterbank» rubļu noguldījumu slēgšanai var pierakstīties uz piektdienu, bet valūtas noguldījumus iespējams izņemt, sākot ar 24.decembri.

Banka «Mastbank» informē, ka rubļu noguldījumus varēs izņemt, piesakoties divas darba dienas iepriekš, bet valūtas noguldījumus - trīs dienas iepriekš.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu