Putins izstāsta, ka viņam ir romantiskas attiecības

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins sarunā ar žurnālistiem apstiprinājis, ka gadu pēc oficiālās šķiršanās no sievas viņam ir romantiskas attiecības, raksta «Daily Mail».

Preses konferencē kāds žurnālists Krievijas prezidentam uzdeva jautājumu par to, vai viņam maz atliek laika «pretējam dzimumam».

Putins uz to atbildēja, ka jā. «Es saku, ka atliek,» teica Putins, piebilstot, ka viņš «mīl» un kāds «mīl viņu».

Alīna Kabajeva
Alīna Kabajeva Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Mediji jau ilgstoši mēļo par Krievijas prezidenta romantiskajām attiecībām ar populāro atlēti Alīnu Kabajevu. Tomēr preses konferences laikā Putins neieslīga nekādas detaļās, kas ir šī persona, par kuru viņš runā.

Putins ar sievu Ludmilu šķīrās pirms gada pēc 30 gadus ilgušas laulības. Tomēr runas par viņa attiecībām ar tagad 31 gadu veco Kabajevu cirkulējušas jau sešus gadus.

Putins un bijusī sieva Ludmila

Putins par savu privāto dzīvi vienmēr bijis ļoti noslēpumains. No laulības ar Ludmilu viņam ir divas pieaugušas meitas, taču par viņām sabiedriskajā telpā zināms gaužām maz.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu