Putins: nevienam neizdosies iebiedēt un izolēt Krieviju

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas prezidents Vladimirs Putins ir pārliecināts, ka nevienam neizdosies iebiedēt un izolēt Krieviju.

«Apstākļi ne tuvu nav stabili. Pieaug draudu un risku skaits, tiek ignorētas starptautisko tiesību normas, tiek izmantoti visi līdzekļi: gan šantāža, gan provokācijas, ekonomiskais un informācijas spiediens, uzsvars ir uz radikālajiem elementiem, nacionālistiskiem grupējumiem, mēģinājumiem destabilizēt iekšējo situāciju un vienlaikus pilnībā pakļaut kontrolei veselas valstis,» Putins sestdien teica svinīgā vakarā par godu Drošības orgānu darbinieku dienai.

Krievijas prezidents vērsa uzmanību uz to, ka arvien biežāk atklāti skan paziņojumi par to, ka Krievijai ir «dārgi jāmaksā par savu neatkarīgo pozīciju; par to, ka tā atbalsta tautiešus; par Krimu, par Sevastopoli. Dažreiz liekas, ka vienkārši par to, ka mēs esam».

«Acīmredzams ir tas, ka ietekmēt, atturēt, izolēt Krieviju nevienam neizdosies. Nekad nav izdevies un nekad neizdosies,» pārliecību pauda Putins.

Viņš atgādināja, ka tādi mēģinājumi ne reizi ir notikuši gadsimtu gaitā, bet 20.gadsimtā tādi bijuši vairākkārt.

«Nekas neizdevās un arī tagad nekas neizdosies. Tomēr

mums ir jābūt gataviem iziet caur noteiktām grūtībām un vienmēr sniegt atbilstošu atbildi uz jebkādiem draudiem mūsu suverenitātei, stabilitātei un mūsu sabiedrības vienotībai,»

uzsvēra Krievijas prezidents.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu