Ukraina: Nedēļas laikā neitralizēti 600 teroristi un Krievijas karavīri

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Laikā no 17. Līdz 22.janvārim valsts austrumos neitralizēti aptuveni 600 Maskavas finansēto un apbruņoto teroristu bandu kaujinieki un Krievijas karavīri, sestdien paziņoja Ukrainas Aizsardzības ministrija. Vēl 175 teroristi, krievu algotņi un Krievijas regulāro vienību karavīri guvuši ievainojumus.

Kā ziņu portālam UNIAN pavēstīja ministrijas preses dienests, ienaidnieka zaudējumi, iespējams, ir vēl lielāki, jo daļu ievainoto tam izdevies no kaujaslauka evakuēt.

Vienlaikus iznīcināti vai izsisti no ierindas 14 ienaidnieka tanki, 43 kājnieku kaujas mašīnas, 14 reaktīvās mīnmetēju iekārtas «Grad» un «Uragan», 28 pašgājēji lielgabali, 15 automašīnas, teikts ministrijas paziņojumā.

Tikai Doņeckas lidostā likvidēti 85 teroristi, bet 53 ievainoti. Iznīcināti arī septiņi tanki, 12 bruņutransportieri, deviņi automobiļi un viens lielgabals.

Tajā pašā laikā kaujās krituši 18 ukraiņu karavīri, bet 235 guvuši ievainojumus.

Kaujās zaudēts arī viens tanks, divi lielgabali un 7 automobiļi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu