Nežēlīga dāma lidostas tualetē noslīcina kucēnu, lai varētu izlidot

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Floridas cietums

ASV sabiedrību šokējusi kādas sievietes nežēlība. Kad lidostas pārstāvji atteica viņai izlidošanu, jo viņas līdzpaņemtais kucēns bija par jaunu, lai lidotu, viņa nolēma no «problēmas» atbrīvoties ļoti varmācīgā veidā - noslīcinot sunīti turpat lidostas tualetē, raksta «The Independent».

56 gadus vecā Floridas iedzīvotāja Sintija Andersone lidostā ieradās ar diviem maza auguma suņiem krātiņos un trīs kucēniem.

Lidostas darbinieki veica pārbaudi un paskaidroja, ka ar abiem pieaugušajiem suņukiem viņa var lidot, bet kucēni ir vēl pārāk jauni, lai lidotu.

Sieviete divus no kucēniem turpat lidostā atdeva saviem vecākiem, trešo viņa mēģināja ienest lidmašīnā nemanītu. Kad tas neizdevās, viņa devās uz tualeti, un kāda pasažiere tur pēc brīža atrada mirušu kucēnu.

Lidostas darbiniekiem apjaušot notikušo, tika izsaukta policija, un sievietei celtas apsūdzības nežēlībā pret dzīvniekiem.

Policijas darbinieki norāda, ka viņiem nav skaidrs, kāpēc sieviete tik nežēlīgi izturējusies tieši pret konkrēto - dobermaņu šķirnes kucēnu.

Secināts, ka sunītis miris noslīcināšanas rezultātā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu