Ibizā sieviete krīt un mirst pēc romantiska bildinājuma uz klints

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/escapadarural

Traģisks negadījums noticis tūristu iecienītajā ballīšu vietā Ibizā - kāda bulgāru sieviete klints virsotnē saņēma sava drauga bildinājumu, taču brīdi pēc tam viņa nenoturēja līdzsvaru un no klints nokrita, raksta «The Daily Telegraph».

29 gadus vecā Dimitrina Dimitrova nogāzusies no gleznainā skatu laukuma «Cala Tarida», kurš ir tūristu iecienīta vieta saulrieta vērošanai.

Ārsti konstatēja, ka sievietei kritiens no aptuveni 20 metru augstuma arī izraisījis sirdstrieku.

Mediķiem ierodoties notikuma vietā, sieviete vēl bija dzīva, taču ārstiem palīdzēt neizdevās un viņa dažas minūtes vēlāk mira. Dimitrovai arī konstatētas plašas traumas, kas gūtas kritiena rezultātā.

«Viss norāda uz to, ka nāve iestājās traģiska un neticama nelaimes gadījuma rezultātā,» informēja policijā.

Dimitrova Ibizā bija ieradusies pirms divām dienām, lai satiktu savu draugu, kurš kūrortā strādā par viesmīli. «Viņa nokrita dažas sekundes pēc tam, kad partneris viņu pārsteidza ar bildinājumu,» stāsta policijas pārstāvis, piebilstot, ka dāma zaudēja līdzsvaru, kad pēc bildinājuma no prieka sāka lēkāt.

Policija turpina izmeklēt notikušā apstākļus, un pieteikušies daudzi liecinieki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu