Sadursmē mītiņā pie Ukrainas Nacionālās bankas ir vairāki ievainotie

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ukrainas galvaspilsētā Kijevā ceturtdienas vakarā notika mītiņš pie Ukrainas Nacionālās bankas un izcēlās sadursme starp tā dalībniekiem un miliciju, kurā ievainoti vairāki cilvēki, paziņoja Iekšlietu ministrijas preses dienests.

Iekšlietu ministrs Arsens Avakovs piektdienas naktī devās uz mītiņa vietu, lai noskaidrotu situāciju.

«Starp «Finanšu maidana» protestētājiem un tiesībsargājošo iestāžu darbiniekiem pie Nacionālās bankas izcēlās kautiņš. Viņu vidū ir ievainotie, kurus jau aizvedusi ātrā palīdzība,» ziņoja telekanāls «Hromadske TV» savā interneta vietnē.

«Hromadske TV» arī ziņoja, ka milicija ir slēgusi transporta kustību vairākās ielās valdības kvartālā.

Avakovs piektdienas rītā paziņoja, ka saistībā ar notikušo incidentu starp miliciju un demonstrantiem ir sākta izmeklēšana, kuras rezultāti tiks publiskoti divu dienu laikā.

Iekšlietu ministrs arī atvainojās par «milicijas neprofesionālu izturēšanos šajā situācijā un bezjēdzīgo scēnu pie Ukrainas Nacionālās bankas ēkas».

«Ukrainas Iekšlietu ministrija atvainojas par notikušo incidentu ar nesamērīgu spēka lietošanu pret mītiņotājiem,» Avakovs ierakstīja savā «Facebook» lapā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu