Krievija izraida Igaunijas skolotāju par netradicionāla seksa propagandu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sanktpēterburgas pilsētas tiesībsargājošās iestādes no Krievijas uz pieciem gadiem izraidījušas vēstures skolotāju - Igaunijas nepilsoni par netradicionālu seksuālo attiecību propagandu nepilngadīgo vidū, piektdien paziņoja Krievijas Iekšlietu ministrijas Ziemeļrietumu federālā apgabala transporta pārvalde.

59 gadus vecais vīrietis tika aizturēts Sanktpēterburgā Maskavas stacijas Marmora zālē aizdomās par izvirtīgām seksuāla rakstura darbībām pret 16 gadus vecu pusaudzi.

Tika noskaidrots, ka aizturētais ir Igaunijas nepilsonis, pastāvīgi dzīvo Tallinā un daudzus gadus strādā par vēstures skolotāju.

«Vīrietis, iepriekš zinādams zēna vecumu, iepazinās ar viņu kādā sociālajā tīklā. Personīgā sarakstē viņš pamudināja bērnu uz izvirtīgām seksuāla rakstura darbībām, par to piedāvājot viņam naudas līdzekļus 4000 rubļu apmērā (58 eiro),» teikts transporta pārvaldes preses dienesta paziņojumā.

Transporta policijas darbinieki noskaidroja, ka šis ārzemnieks bieži apmeklējis Sanktpēterburgu un vedis savus skolēnus ekskursijās. «Šoreiz viņš atbrauca viens un, apmeties kādā viesnīcā pilsētas centrā, sāka meklēt kompanjonu tikšanās reizēm. Tikšanās tika sarunāta Sanktpēterburgas Maskavas stacijas ēkā, kur viņu arī aizturēja transporta policisti,» teikts paziņojumā.

Aizturētais ir pilnībā atzinies savā nodarījumā. Aizturēšanas dienā administratīvās lietas materiāli tika nosūtīti rajona tiesai, kura sauca no Igaunijas atbraukušo vīrieti pie administratīvas atbildības pēc panta par netradicionālu seksuālo attiecību propagandu nepilngadīgo vidū, piespriežot naudassodu 50 tūkstošu rubļu (727 eiro) apmērā un izraidīšanu no Krievijas uz pieciem gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu