Krievijā sieviete sērās par mirušo dēlu 62 gadu vecumā dzemdē meitu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Krievijā kāda sieviete 62 gadu vecumā laidusi pasaulē meitiņu, kļūstot par vecāko «jauno» māti valstī.

Gaļina Hrustajeva medijiem atklāj, ka par šādu soli izšķīrusies tāpēc, ka pirms 10 gadiem traģiski zaudējusi 29 gadus veco dēlu.

Sieviete ir precējusies. Viņas vīrs Aleksejs ir 52 gadus vecs un sakās esam ļoti priecīgs par meitiņas ierašanos pasaulē.

Mazulītei dots vārds Kleopatra.

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Bērniņš nāca pasaulē ar ķeizargrieziena palīdzību Filatova slimnīcā Maskavā.

Gaļinas vīram Aleksejam no iepriekšējās laulības ir 27 gadus veca meita.

«Galvenais ir tas, ka traģiski zaudēju savu 29 gadus veco dēlu no pirmās laulības, kad viņš bija pašā jaunības plaukumā. Pēc tam izjutu nepārvaramu vēlmi laist pasaulē vēl vienu bērnu, pat ja tas būtu tik lielā vecumā. Un tagad šo vēlmi esmu piepildījusi,» stāsta Gaļina.

Foto: PantherMedia/Scanpix

Gaļina neatklāj, vai grūtniecība iestājusies dabīgi, vai izmantota hormonu terapija un mākslīgā apaugļošana. Jomas eksperti norāda, ka pasaulē reģistrēti vien daži gadījumi, kad sievietēm, kas vecākas par 60, grūtniecība iestājusies dabīgā ceļā.

Tiek uzskatīts, ka Gaļina kļuvusi par vecāko «jauno» māti valstī. Pasaules rekords šajā jomā pieder Omkari Singai, kurai 2008. gadā 70 gadu vecumā piedzima dvīņi. Piecus gadus vēlāk, 2013. gadā, viņa atzinās, ka zēnus viņai audzināt ir grūti lielā vecuma dēļ.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu