ISIS zvērības: mātei izbaro pašas dēla mirstīgās atliekas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Islāma ekstrēmistu organizācija «Islāma valsts» (ISIS) turpina šokēt ar zvērībām - medijus apceļo stāsts, kā kādai irākietei nežēlīgie fanātiķi iebarojuši pašas dēlu, raksta «The Sun».

Kurdu izcelsmes sievietes dēlu nolaupījuši islāmisti, kad viņš kopā ar citiem vietējiem iesaistījies cīņā pret «Islāma valsti».

Vīrieša māte, uzzinot, ka dēls nolaupīts, devusies uz vienu no «Islāma valsts» posteņiem, lūdzot iespēju dēlu satikt. «ISIS kaujinieki viņai piedāvāja apsēsties, jo viņa bija mērojusi ļoti tālu ceļu, un teikuši, ka sieviete var nobaudīt ēdienu, pirms pie viņas uz satikšanos tiks atvests dēls. Viņai atnesa tēju, kā arī pasniedza maltīti, kurā bija gaļa, rīsi un zupa. Sirmā kundze domāja, ka pret viņu izturas sirsnīgi, taču patiesībā dēls bija nogalināts un viņa mirstīgās atliekas apgānītas. Kad viņa bija beigusi maltīti un jautāja pēc dēla, kaujinieki viņai smējās sejā un paziņoja: tu viņu tikko apēdi,» stāsta 36 gadus vecais Jasirs Abdulla, kurš ir viens no ārvalstniekiem, kas Irākā ieradušies ar mērķi karot pret ISIS.

Viņš stāsta, ka šī un citas zvērības tikai stiprinājušas viņa apņēmību pret ISIS cīnīties.

«Islāma valsts» ir sagrābusi plašas teritorijas Sīrijā un Irākā, pasludinājusi tur «kalifātu» un pastrādājusi neskaitāmas asinsstindzinošas zvērības.

Kā ziņots, Rietumu izlūkdienestiem aizvadītajā nedēļā izdevās identificēt tā dēvēto «džihādistu Džonu», īstajā vārdā Muhamedu Emvazi, kurš redzams Rietumu ķīlnieku nogalināšanas video, izpildot virkni zvērīgu slepkavību. Emvazi dzimis Kuveitā, taču audzis un ilgus gadus dzīvojis Lielbritānijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu