Injicējot dzīvsudrabu, nogalina večiņu. Bandā arī sieviete no Latvijas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par atrašanos uz ielas alkohola reibumā aizturēta sieviete no Latvijas izrādījās noziedzniece, kas Skotijā slēpusies no kriminālatbildības, raksta «Anglo Baltic News».

Sievietei ticis piespriests sods par alkohola lietošanu un atrašanos dzērumā publiskā vietā. Taču pēc pārbaudēm noskaidrojās, ka sieviete no Latvijas ir izsludināta meklēšanā. Tatjana Kurlankova bija noziedzīga grupējuma locekle, kas nogalināja 85 gadus vecu sievieti, injicējot tualetes ūdeni un dzīvsudrabu.

Kā zināms, Kurlankova pēdējos 18 mēnešus pavadījusi Skotijā, slēpjoties no kriminālatbildības. Glāzgovā aizturētā sieviete jau 2006. gadā tikusi notiesāta uz 10 gadiem cietumā par slepkavību un virkni pastrādātu zādzību.

Anglo Baltic News

Latvijas drošības dienesti izdeva starptautisko aizturēšanas orderi pēc tam, kad sieviete pārkāpa pārbaudes laika nosacījumus un pameta Latviju. 2004. gadā Kurlankova kopā ar saviem noziedzīgā grupējuma biedriem pastrādāja šausminošo noziegumu.

Grupējums iebruka 85 gadus vecas sievietes dzīvoklī un 21 stundu mocīja sievieti, liekot viņai dzert etiķi, veļas mīkstinātāju, injicēja viņai alkoholu, novokaīnu, tualetes ūdeni un dzīvsudrabu.

Grupējums visbeidzot nozieguma vietu pameta ar nozagtām 930 britu mārciņām un pāris ievārījuma burciņām. Divu bērnu māte Kurlankova ir pastrādājusi virkni zādzību Daugavpilī. 2013. gadā sieviete tika izlaista no cietuma ar striktiem norādījumiem nepamest valsti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu