Džihādista Džona māte atpazīst savu dēlu video, kur viņš noslaktēja žurnālistu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

47 gadus vecā Ganeja Emvazi atpazina savu vecāko dēlu kā islāmistu fanātiķi, kas propagandas video nogalina amerikāņu žurnālistu Džeimsu Foliju, raksta «Anglo Baltic News».

Džihādista Džona māte nekavējoties ziņoja policijai, kad viņa atpazina savu dēlu kā aukstasinīgo slepkavu islāmistu izplatītajā video, kurā amerikāņu žurnālistam tika nocirsta galva.

Radikālie islāmisti video izplatīja ar nolūku nodot ziņojumu Amerikas Savienoto Valstu prezidentam Barakam Obamam, draudot ar nāves sodu izpildes turpināšanu. Ganeja Emvazi uzreiz pazinusi savu dēlu, kas izpildīja nāves spriedumus žurnālistiem un medicīnas darbiniekiem.

Sievietes vīrs teica: «Viņa bija pilnīgā šokā. Viņa krita panikā un sāka kliegt: «Tas ir mans dēls!»»

Emvazi vecāki tikuši vairākkārt nopratināti Kuveitas policijas iecirkņos, taču, kā izrādījies, vecākiem par dēla darbību nebija ne mazākās nojausmas.

Anglo Baltic News

Zināms, ka lielāko savu dzīves daļu Džihādists Džons pavadīja Lielbritānijā un absolvēja Vestminsteras Universitātes IT un programmēšanas studiju programmu.

Jaunais vīrietis ieinteresējās par radikālajām islāmistu idejām un devās pievienoties Islāma Valsts grupējumam Sīrijā. Kopš pievienošanās radikālajiem fanātiķiem vīrietis ir redzams vairākos propagandas video, ko islāmisti izplata internetā. Tajos redzams, kā tiek nogalināti sagūstītie ārvalstu žurnālisti un miera uzturētāji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu