Mediķi izpilda mirstošas sievietes pēdējo vēlēšanos - redzēt mīļāko gleznu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com/@StAmbulancewens

Nīderlandē mediķi izpildījuši kādas mirstošas sievietes pēdējo vēlēšanos. Sieviete, kura dzīves laikā bijusi liela mākslas mīļotāja, vēlējās pirms nāves vēl reizi klātienē redzēt Rembranta gleznu «Pašportrets ar diviem apļiem», raksta «The Mirror».

Brīvprātīgie mediķi sievieti nogādāja Amsterdamas «Rijksmuseum», kur viņai bija iespēja iecienīto mākslas darbu aplūkot.

Sievietes vēlēšanās tika izpildīta, pateicoties labdarības organizācijai «Ambulance Wish Foundation», kura jau palīdzējusi tūkstošiem smagi slimu cilvēku izpildīt viņu sapņus un kvēlas vēlēšanās.

Tiek nodrošināta mediķu brigāde un profesionālais transports

Organizācija, kurā ietilpst mediķi, nodrošina medicīnisko aparatūru un transportu, lai ļautu pārvietot arī smagi slimus pacientus.

«Ambulance Wish Foundation» norāda, ka tās mērķis ir «dot smagi slimiem cilvēkiem to uzmanību, kādu tie pelnījuši, lai pacients neaizietu viņsaulē bez vienas pēdējās vēlēšanās piepildīšanās».

Daudzi cilvēki šo uzskata par svētīgu un vienreizēju darbu.

«Šajā organizācijā strādājošie ir lieliski. Viņiem izdevās aizvest manu vecmāmiņu Ziemassvētku vakariņās, kad viņa bija uz nāvi slima. Viņa lieliski pavadīja laiku.

Tā bija pēdējā reize, kad viņu redzējām tik enerģisku un laimīgu. Viņa aizgāja mūžībā 2. janvārī, pusmēnesi pēc šā notikuma,» sociālajos tīklos raksta lietotājs ar segvārdu «BeefHazars».

«Viņi aizveda manu veco māti uz vienu dienu atpakaļ uz viņas vecajām mājām. Tur bija arī visi radinieki, un bija lieliski viņu atkal redzēt tik pilnu dzīvības. Diemžēl tā arī bija pēdējā reize, kad viņu redzējām pie samaņas, lai gan viņa joprojām ir dzīva. Neskatoties uz visu, es no sirds novērtēju, ko viņi viņas labā paveica,» raksta kāds cits ar segvārdu «sabasNL».

Līdz šim brīdim «Ambulance Wish Foundation» izpildījusi teju sešus tūkstošus pēdējo vēlēšanos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu