Mazai meitenei smaganās ieperinās 15 kāpuri

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Video kadrs

Brazīlijā kādas desmitgadīgas meitenītes vecāki bija šokā, kad zobārste, pie kuras bērns bija atvests pietūkušo smaganu dēļ, sāka no mazās meitenītes smaganām citu pēc cita vilkt ārā lielus kāpurus, raksta «Daily Mail».

Māte atceras, ka 10 gadus vecā Ana vairākas dienas bija sūdzējusies par kņudinošu sajūtu smaganās, bet, tā kā meitai nesāpēja, ar vizīti pie ārsta māte nesteidzās. «Viņa vairākas dienas man teica, ka kaut kas viņas mutē kustoties, un es sākumā domāju, ka viņa joko. Es neko aizdomīgu neredzēju, un nešķita, ka viņu mocītu sāpes,» stāsta māte.

«Taču tad viss kļuva arvien sliktāk, un, lai vai cik bieži viņa tīrītu zobus, tik un tā teica, ka kaut ko tur jūtot. Es savu meitu pazīstu, un viņa nemēdz šādas lietas izdomāt vai melot, tāpēc galu galā viņu aizvedu pie zobārsta.»

Zobārste šokētās mātes acu priekšā citu pēc cita no smaganām sāka vilkt ārā kāpurus. Izrādījās, ka meitenei mutē iekļuvis rets parazīts, kuru izplata lidojoši insekti. Inficēto dzīvnieku vai cilvēku ķermeņos šādos gadījumos zem ādas izaug kāpuri, kuri pārtiek no dzīviem vai mirušiem audiem un ķermeņa šķidrumiem.

Kopumā no bērna smaganām tika izvilkti 15 kāpuri.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu