Ukrainas eksprezidenta dēls esot gājis bojā, ielūstot ledū

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ukrainas eksprezidenta Viktora Janukoviča jaunākais dēls Viktors ir gājis bojā, ielūstot ledū, pirmdien apstiprināja Ukrainas iekšlietu ministra padomnieks Antons Geraščenko.

«Vēlēdamies pabraukāt par aizsaluša ezera virsmu un tādējādi pakutināt nervus, Viktors [Janukovičs] jaunākais, vadot mikroautobusu «Volkswagen Multivan», uzbrauca virsū zem sniega neredzamai robežai starp veco un jauno ledu. Mašīna sāka ielūzt ledū, sasveroties uz sāna vadītāja pusē. Pēc traģēdijas aculiecinieku teiktā, ar kuriem runājis mans ziņu avots, Viktors uzbrauca uz ledus ar aizsprādzētu [drošības] jostu un, kad mašīna sasvērās vadītāja pusē, zaudēja vērtīgās sekundes atsprādzēdamies. Pēc šīm sekundēm vadītāja durvis vairs nevarēja atvērt, jo tās bija iespiestas starp mikroautobusu un ledu,» Geraščenko pirmdienas naktī ierakstīja savā «Facebook» lapā.

Saskaņā ar Geraščenko sniegto informāciju, Viktoram Janukovičam jaunākajam «nepietika gaisa, lai nokļūtu uz [ledus] virsmas».

Par eksprezidenta dēla bojāeju svētdien paziņoja Ukrainas parlamenta «Opozīcijas bloka» frakcijas deputāts Nestors Šufričs, neminot bojāejas vietu un citus apstākļus. «Viktors Viktora dēls Janukovičs ir traģiski gājis bojā. Gājis bojā tā, kā viņš dzīvoja - pie automobiļa stūres,» Šufriča preses dienests citēja viņa teikto sociālajā tīklā «Facebook».

Vairāki Ukrainas mediji svētdien ziņoja, ka Krievijā Baikāla ezerā nogrimis automobilis un gājis bojā Ukrainas eksprezidenta dēls Viktors Janukovičs jaunākais, kurš bijis šajā automašīnā.

Krievijas Iekšlietu ministrijas Irkutskas apgabala galvenā pārvalde sestdien pavēstīja, ka Baikāla ezerā piektdien ielūzis ledū un nogrimis automobilis un policija noskaidro viena šā spēkrata pasažiera bojāejas apstākļus.

Negadījums noticis pirms trim dienām

«20.marta vakarā policijā pienāca paziņojums, ka Hobojas ciema rajonā 200 metrus no Oļhonas salas ledū ielūzis automobilis «Volkswagen» un gājis bojā viens cilvēks,» teikts pārvaldes preses dienesta paziņojumā.

Tajā atzīmēts, ka automobilī, kurš bija uzbraucis uz plāna ledus, atradās pavisam seši cilvēki. Pieciem izglābtajiem tika sniegta medicīniskā palīdzība.

Baikāla meklēšanas un glābšanas vienība paziņoja aģentūrai «Interfax», ka piektdien ledū ielūzušajā automobilī neesot bijis neviena cilvēka ar uzvārdu Janukovičs.

«Pēc provizoriskiem datiem, starp izglābtajiem no grimstošā automobiļa bija četri Ukrainas pilsoņi, bet vadītājs bija vietējais iedzīvotājs. Nevienam no cilvēkiem, kas atradās automobilī, nebija uzvārda Janukovičs,» sacīja vienības pārstāvis.

Ziņu avots Krievijas Ārkārtas situāciju ministrijā informēja, ka bojāgājušais automobiļa vadītājs bijis kāds Viktors Davidovs.

Viktors Janukovičs jaunākais piedzima 1981.gada 16.jūlijā Doņeckas apgabala Jenakijevas pilsētā. Viņš bija Ukrainas politiķis, divu sasaukumu Augstākās radas (parlamenta) deputāts, sporta meistars autosporta kategorijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu