Medijos cirkulē bildes, kurās redzams Janukoviča dēla anonīmais kaps Krimā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ukrainas eksprezidenta Viktora Janukoviča jaunākais dēls Viktors Janukovičs, kurš, pēc visa spriežot, pagājušajā nedēļā noslīka Baikālā, zemes klēpī esot guldīts Krievijas okupētās Krimas teritorijā. Aģentūra «Reuters» publicējusi anonīmā kapa bildes, kā arī nelielu ieskatu bēru procesijā.

«Radio Brīvā Eiropa» vēsta, ka bēres notikušas 23. martā.

Kapavieta noformēta anonīmi.

Ukrainas mediji iepriekš vēstīja, ka Janukovičs jaunākais piektdien noslīcis Krievijā, viņa vadītajam mikroautobusam ielūstot Baikāla ledū.

Mikroautobuss «Volkswagen», kurā atradās eksprezidenta dēls un vēl pieci cilvēki, ielūzis ledū. Visi pasažieri izglābušies, bet mikroautobusa vadītājs Janukovičs jaunākais nav paspējis no tā izkļūt.

Krievijas varasiestādes sākotnēji ziņoja, ka negadījumā dzīvību zaudējis kāds Viktors Davidovs. Nelaiķa vecmāmiņai pa mātes līniju pirmslaulību uzvārds bija Davidova.

Informācijas avots medijam «Ļevij Bereg» iepriekš apliecinājis, ka Viktors Janukovičs jaunākais gatavojis dokumentus, lai Krievijā nomainītu uzvārdu. Tomēr medija sarunbiedrs nezināja, vai šī procedūra jau noslēgusies.

Avots ziņu aģentūrai «RIA Novosti» atzina - Janukovičs jaunākais varēja atrasties Krievijā ar citu vārdu, ja viņš iekļauts liecinieku aizsardzības programmā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu