Draugi dodas izdzert pinti alus, bet attopas Taizemē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/foolstopzanet

Divi draugi Lielbritānijā satikās uz «pinti alus», bet attapās 7000 jūdzes no savas dzimtenes - Taizemē, raksta «Anglo Baltic News».

Draugi devās baudīt darba dienas beigās pelnīto pinti alus, taču pamodās Taizemē. Filips Boils un viņa draugs pēc bāra apmeklēšanas devās mājās, lai «klusi» izbaudītu vēl vienu aliņu, taču tas izvērtās daudz savādāk, nekā abi plānoja.

Pēc vēl pāris pintēm kunga prātā esošais Filips pamudināja draugu doties uz Pataijas kūrortu Taizemē. Acīmredzot abiem tā šķita lieliska ideja, un abi devās uz Mančestras lidostu.

Vīriešiem līdzi bija tikai «Tesco» plastikāta maisiņi ar T-krekliem un bokseršortiem. Abiem ceļotājiem līdzi ir bijuši visi nepieciešamie dokumenti, un vīriešiem atļāva iekāpt lidmašīnā.

Anglo Baltic News

Kā komentējis Filips,

abi pamodušies vienā viesnīcas numurā un, kad paskatījušies pa logu, nav sapratuši, kur atrodas.

Kā vēlāk izrādījies, vīrieši izvēlējās lidot tieši uz Pataijas kūrortu Taizemē tādēļ, ka viņu draugi tur pavadīja savu ikgadējo atvaļinājumu.

Abi brašie ceļotāji pieredzēja tādas izjūtas, kas varētu līdzināties vien filmas «Paģiras» varoņu piedzīvotajam.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu