Reklāmas kampaņa Londonā: ielās izkaisīta īsta nauda

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Londonas ielās šajās dienās var atrast simtiem «bezmaksas» £ 10 banknošu. Kāda kompānija reklāmas kampaņas ietvaros to tur dažādās vietās paslēpusi, jo vēloties padarīt cilvēku dienu jaukāku, raksta «Anglo Baltic News».

«Atbrīvojiet mārciņas!» Simtiem origami tehnikā salocītas 10 mārciņu banknotes ir atstātas dažādās vietās visā Londonā. Salocītās banknotes izskatās pēc bīglu šķirnes suņiem un var tikt atrastas visdažādākajās vietās - parkos, metro un citur.

Ikviens, kas «naudas sunīšus» ir atradis, varot tos paturēt, tādējādi padarot savu dienu «labāku».

Kopā tika radīti 500 desmit mārciņu vērti «suņi», un par tiem atbildīga ir apdrošināšanas kompānija ar nosaukumu «Beagle Street».

Jau dienu iepriekš pirms 10 mārciņu «bīglu» parādīšanās kompānijas oficiālajā «Twitter» lapā parādījās ziņojumi ar norādēm par to, «kas varētu notikt rīt».

Anglo Baltic News

Kompānijas izpilddirektors Metjū Gledhils komentēja: «Mēs ļoti ceram, ka mūsu £10 suņuki liks to atradējiem pasmaidīt un padarīs viņu dienu kaut mazliet jaukāku un viņu kabatas - pilnākas.»

Zināms, ka kompānija nākamo pāris nedēļu laikā plāno izvietot £10 origami bīglus arī citās Lielbritānijas pilsētās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu