Pārsteigums: Hercogienei Keitai piedzimuši dvīnīši

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gaužām negaidītas ziņas pienākušas no Lielbritānijas, - gaidībās esošā hercogiene Ketrīna laidusi pasaulē nevis vienu bērniņu, kā bija gaidāms, bet gan dvīnīšus - puisīti un meitenīti.

Karalisko ģimeni papildinājis 3,2 kilogramus smags puisītis un 3,6 kilogramus smaga meitenīte.

Pie tam, izrādās, jaunumi par dvīņu nākšanu pasaulē nesagatavotu pārsteiguši ne vien sabiedrību, bet arī pašu karalisko ģimeni, hercogieni Ketrīnu un viņas vīru princi Viljamu ieskaitot.

Izrādās, karaliskie ārsti nebija bijuši uzdevumu augstumos, veicot rutīnas pārbaudes grūtniecības laikā.

Hercogienes Ketrīnas galvenais ārsts sers Vinstons Rantāns publiski atvainojies par sajukumu, kādu radījušas iepriekš nepilnīgi veiktās datorsonogrāfijas un citi izmeklējumi.

Karaliene priecīga un vīlusies vienlaikus

Karaliene paziņojusi, ka ir gandarīta un laimīga par dubulto pārsteigumu, tomēr piebilda, ka ārstiem par gaidāmajiem dvīņiem gan viņa, gan vecāki bija jāinformē laikus un viņa ir vīlusies viņu sniegumā.

Neoficiāli zināms, ka doktoram Rantānam, kuram iepriekš bija piešķirti augsti valsts apbalvojumi un pat sera tituls, iespējams, no tā nāksies šķirties.

Jaundzimušo vārdi pagaidām nav zināmi, un karaliskās ģimenes peripetiju eksperti prognozē, ka vārda izvēle varētu ieilgt, ņemot vērā, ka tagad jāizdomā vārds nevis vienam bērnam, bet diviem uzreiz.

Šī ir 1. aprīļa joku ziņa - tās saturs ir pilnībā izdomāts un nav uztverams kā patiesība!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu