Pilota Lubica draugi: viņu vienkārši mēģina padarīt par grēkāzi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Andreasa Lubica draugi apgalvo, ka netic, ka vācu pilots bija spējīgs apzināti nogāzt lidmašīnu, nogalinot 150 cilvēkus. Viņuprāt, kompānija Lubicu vienkārši cenšas padarīt par grēkāzi, slēpjot lidmašīnas tehniskās problēmas, raksta «Daily Mail».

Pilota draugi vietnē «Facebook» izveidojuši lapu «Andreas Lubitz A320, we are against the hunt» (Andreas Lubic A320, mēs esam pret medībām). Šajā vietnē tiek apkopotas draugu un atbalstītāju teorijas par to, kas «patiesībā» notika ar lidmašīnu Alpos.

Daži ir pārliecināti, ka kompānijas «Lufthansa» pārstāvji viltojuši melnās kastes ierakstus, lai visiem šķistu, ka avārijas izraisītājs bija Lubics.

Lapai «Facebook» ir simtiem sekotāju, vairums no pilota mājvietas - Montabauras un tās apkārtnes.

Kāds Lubica atbalstītājs, kurš apgalvo, ka ir viņa bijušais klasesbiedrs, raksta: «Es ticu Endija nevainīgumam!»

Daudzi šajā lapā uzsver, ka lidmašīnas otra melnā kaste joprojām nav atrasta, un tas esot kārtējais pierādījums, ka lieta ir safabricēta.

Pēc visa spriežot, vairāki interneta lietotāji netic arī Lubica bijušajai draudzenei. Iepriekš medijos izskanēja, ka bijusī draudzene atstāstījusi Lubica savulaik teikto, ka viņš plāno paveikt kaut ko tādu, kas uz visiem laikiem viņa vārdu ierakstīs vēsturē. Pēc sazvērestības teoriju atbalstītāju domām, Lubica draudzenei par šāda apgalvojuma izteikšanu esot samaksāts.

Lufthansa šādas lapas eksistenci un minētos izteikumus komentēt atteikusies.

Tikmēr tapis zinām, ka kompānija «Google» no ielu skata kartēm izdzēsusi Lubica mājas Diseldorfā, kur viņš mitinājās ar bijušo draudzeni, acīmredzot reaģējot uz faktu, ka cilvēki nemitīgi šo adresi uzmeklējuši.

Kā ziņots, melnās kastes balss ieraksts atklājis, ka vācu pilots Andreass Lubics brīdī, kad galvenais pilots atgriezās no labierīcībām, apzināti neļāva viņam iekļūt pilotu kabīnē, sāka samazināt lidmašīnas augstumu un galu galā panāca, ka lidmašīna ietriecas kalnā. Ierakstā dzirdams, ka galvenais pilots vairākkārt lūdz Lubicu durvis atvērt, un, kad tas neizdodas, tās dauza un, pēc visa spriežot, mēģina izgāzt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu