Anglim no 20 sievietēm dzimuši 40 bērni - un viņš sola neapstāties

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

56 gadus vecajam Maikam Holpinam no Monmautšīras ir vismaz 40 bērni, kas dzimuši attiecībās ar 20 sievietēm. Vīrietis atzīstas, ka pusei bērnu neatceras pat vārdus, tomēr apstāties negrasoties, jo Bībelē teikts: «Ej un vairojies.»

Holpins medijiem neslēpj, ka pusei bērnu nevar atcerēties vārdus, tāpēc licis uztetovēt ģimenes koka attēlu, kurā vajadzības gadījumā var meklēt atbildi. Bērnu vārdi vīrietim uztetovēti uz muguras.

Vīrietis skaidro, ka kontracepciju kā tādu neatbalsta un neredz savā dzīvesveidā neko nosodāmu.

Tā kā Bībelē esot teikts, ka cilvēkam jāvairojas, viņš to arī darot.

Jautāts par saviem nākotnes plāniem, Holpins skaidro, ka ieradumus mainīt negrasās un viņam būs vēl bērni.

Vīrietis jau vairāk nekā 10 gadus nestrādā un no valsts budžeta ik gadu saņemot ap 27 000 britu mārciņu (apmēram 37 000 eiro).

Savulaik viņam bijušas problēmas ar alkoholu, un dažādās attiecībās šo kaitīgo ieradumu dēļ valsts aprūpē nonākuši 16 viņa bērni.

Holpins arī atzīstas, ka lielu daļu no savām atvasēm, iespējams, uz ielas nepazītu, taču kopumā viņš bērnu gaitām cenšoties sekot līdzi. Viņa bērni patlaban esot vecumā no trīs līdz 37 gadiem.

«Bībelē teikts: ej un vairojies. Es daru to, ko grib Dievs. Man ir tikai 56 gadi. Es nekad nerimšos [radīt bērnus]. Nekad neapstāšos. Esmu auglīgs kā grēks. Es neticu kontracepcijai, un man patīk sekss.

Man pret maniem bērniem ir tik daudz mīlestības, ka tā plūst pāri malām. Godīgi sakot, viņi man ir vajadzīgi vairāk, nekā es esmu vajadzīgs viņiem. Es bez viņiem nevarētu,» savu nostāju izklāsta Holpins.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu