Krievijā nofilmē, kā skolotāja pasūta bijušā mīļākā - pusaudža slepkavību

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Krievijā patlaban norisinās tiesas prāva pret kādu skolotāju, kura stājās attiecībās savu skolnieku - 15 gadus vecu pusaudzi. Taču, kad jaunietis viņu pameta, mēģināja noalgot noziedznieku, kurš to sakropļotu un nogalinātu, raksta «Daily Mail».

Policija noskaidroja, ka 52 gadus vecā skolotāja Jūlija Simonova stājās attiecībās ar nepilngadīgo skolnieku, taču viņš pēc kāda laika viņu pametis kādas savas klasesbiedrenes dēļ. Tas sievietē izraisījis dusmas, un viņa par savām sirdssāpēm nolēmusi atriebties.

Par plānoto noziegumu uzzināja policijas darbinieki, kuri uz «pasūtīšanas» brīdi aizsūtīja savu darbinieku un visu notiekošo nofilmēja.

52 gadus vecā Jūlija Simonova šķietamajam algotnim stāsta, ka vēlas, lai upuris sākumā ciestu pamatīgas sāpes, un apraksta, kādus tieši miesas bojājumus viņam ļauts nodarīt.

Tad viņa vēloties pateikt puisim dažus vārdus, lai viņš visu saprot, un pēcāk algotnim esot puisis jānogalina. Tajā gatavību piedalīties pauž arī pati Simonova.

Par šo noziegumu Simonova bija gatava algotnim maksāt 100 000 rubļu (apmēram 1860 eiro).

Pret skolotāju tagad celtas kriminālapsūdzības slepkavības mēģinājumā, un viņai draud 15 gadu cietumsods.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu