Vīrietis reibumā draud ar nazi sievietei, kura vēlas šķirties

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Likumsargi Rīgā aizturējuši vīrieti, kurš draudējis ar nazi sievietei, kurā vēlējās ar viņu šķirties, aģentūra BNS uzzināja Valsts policijā.

Policija informē, ka 20.aprīlī, no rīta Rīgas Kurzemes iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu veikalu Imantā, kur vīrietis ar nazi draud sievietei.

Policijas darbinieki ieradās notikuma vietā un noskaidroja, ka cietusī sieviete pirms kāda laika informējusi dzīvesbiedru par vēlmi ar viņu pārtraukt attiecības. Vīrietis tam nav piekritis un norādījis, ka neļaus sievietei aiziet no viņa.

Pirmdien, atrodoties alkohola reibumā, vīrietis bija ieradies veikalā, kur sieviete strādājusi, izvilcis līdzi paņemto nazi un draudējis sievietei. To pamanot, veikala apsargs aizturējis iereibušo vīrieti un izsaucis policiju. Policisti agresīvo vīrieti nogādāja izolatorā.

Tika konstatēts, ka aizturētais atradies 2,14 promiļu reibumā.

Šobrīd pret vīrieti ir uzsākts kriminālprocess par draudiem izdarīt slepkavību vai nodarīt smagu miesas bojājumu, ja ir bijis pamats baidīties, ka šie draudi var tikt izpildīti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu