Likumsargi un tuvinieki uzskata, ka Īrijā pazudusī latviete un viņas draugs ir miruši

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Īrijas policija

Vairāk nekā pirms mēneša pazudušā Viljama Mogana ģimene ir pārliecināta, ka viņš un pazudusī puiša draudzene latviete Anna Varslavāne ir miruši, raksta «Baltic Ireland».

Arī izmeklētāji uzskata, ka pāris ir nogalināts, un joprojām turpina izmeklēšanu, cerot uz tās veiksmīgu iznākumu.

Tikmēr puiša vecāki vērsušies pie sabiedrības ar aizkustinošu video vēstījumu,

lūdzot sniegt informāciju, lai ģimene varētu «abus kopā kristīgi apglabāt».

Kā jau ziņots, abi pazudušie pēdējo reizi dzīvi redzēti 14.aprīlī Gormenstaunas apkaimē. Izmeklētāji uzskata, ka pāri nogalinājusi narkotiku banda. Detektīvi ir savākuši milzīgu apjomu informācijas, un sagaidāms, ka patiesība drīzumā tiks noskaidrota. Likumsargi veikuši vairākus arestus, un tiek ziņots, ka galvenie aizdomās turamie ir no organizētās noziedzības grupējuma, ko vada sevišķi nežēlīgs traveleru kopienas pārstāvis.

Vecāki uzskata, ka Viljams Mogans «pārāk daudz zināja» par kādu bandas pagājušajā gadā veiktu slepkavību, kurā viņš atteicies piedalīties.

Vīrieša tēvs teica: «Mēs esam satriekti par to, kas noticis ar Viljamu un Annu, un lūdzam cilvēkus nākt klajā ar jebkādu informāciju. Mēs zinām, ka viņi ir miruši, bet gribam viņus atpakaļ, lai varētu kopā kristīgi apglabāt. Mana sieva un bērni ir izmisumā, un tas, kam mēs ejam cauri, izskatās smagāk nekā ellē.»

Viljams Mogans un Anna Varslavāne pēdējos mēnešus dzīvoja kopā mobilajā mājā netālu no Gormanstaunas, tieši pie automaģistrāles M1, bet pazušanas dienā plānoja pārcelties uz vīrieša ģimenes māju.

Pirms tam Mogans mātei pa tālruni bija sacījis, ka ir nolēmis sākt jaunu dzīvi un saraut saites ar cilvēkiem, ar kuriem ir bijis saistīts, un nevēlas, ka viņi uzzinātu par viņa pārcelšanos. Māte uzskata, ka viņas dēls un viņa draudzene tikuši nolaupīti laikā, kamēr māte bija ceļā, lai viņus savāktu.

Braucot uz norunāto tikšanās vietu, māte saņēmusi zvanu no Annas tālruņa. Kad kāds no viņas bērniem atbildējis, fonā bijušas dzirdamas balsis, bet neviens nav runājis.

Norunātajā vietā neviens tā arī nav ieradies.

Arī policija uzskata, ka pāris nogalināts un aizvests no slepkavības vietas laikā starp pulksten 14.00, kad Mogans pēdējo reizi runājis ar māti pa tālruni, un pulksten 15.00, kad māte ieradusies norunātajā tikšanās vietā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu